Sommertur Fyn rundt – uden at røre
I vinters sad Jesper og jeg, og reflekterede over det faktum at ingen af vores både havde køleskab, og hvordan man håndterede manglen på samme i de store sejlskibes tid.
Det medførte ideen om at planlægge en sejltur rundt om Fyn på 4-5 dage, ”uden at røre”, d.v.s. hver nat for anker, og med regler for proviantering som forbød dåsemad og færdigretter. Så det var vigtigt at vælge de rigtige fødevarer som kunne holde sig friske i en sommervarm båd i op til en uge – og med nok vitaminer til at vi kunne undgå skørbug! 😉
Det blev en fantastisk tur med perfekt sejlvejr, masser af sejlads hver dag, og også den ro der indfinder sig når man er ombord i en båd døgnet rundt i flere dage i træk.
Provianten blev vurderet ved hvert måltid, med hensyn til holdbarhed og variation, og samlet set var ”konceptet” med til at give en ny dimension af oplevelser til sejlturen.
Se turen og tracket på Keep Sailing.

DSC_0048

DSC_0052

DSC_0054

DSC_0058

DSC_0059

DSC_0060

DSC_0062

DSC_0063

DSC_0064

DSC_0065

DSC_0066

DSC_0067

DSC_0068

DSC_0069

DSC_0070

DSC_0073

DSC_0076

DSC_0079

DSC_0080

DSC_0082

DSC_0088

DSC_0090

DSC_0092

DSC_0096

DSC_0097

DSC_0099

DSC_0103

DSC_0104

DSC_0106

DSC_0107

DSC_0110

DSC_0114

DSC_0115

DSC_0117

DSC_0120

DSC_0122

DSC_0123

DSC_0125

DSC_0127

DSC_0129

DSC_0130
