Sommertur Fyn rundt – uden at røre

Share

I vinters sad Jesper og jeg, og reflekterede over det faktum at ingen af vores både havde køleskab, og hvordan man håndterede manglen på samme i de store sejlskibes tid.

Det medførte ideen om at planlægge en sejltur rundt om Fyn på 4-5 dage, ”uden at røre”, d.v.s. hver nat for anker, og med regler for proviantering som forbød dåsemad og færdigretter. Så det var vigtigt at vælge de rigtige fødevarer som kunne holde sig friske i en sommervarm båd i op til en uge – og med nok vitaminer til at vi kunne undgå skørbug! 😉

Det blev en fantastisk tur med perfekt sejlvejr, masser af sejlads hver dag, og også den ro der indfinder sig når man er ombord i en båd døgnet rundt i flere dage i træk.
Provianten blev vurderet ved hvert måltid, med hensyn til holdbarhed og variation, og samlet set var ”konceptet” med til at give en ny dimension af oplevelser til sejlturen.

Se turen og tracket på Keep Sailing.

Leave a Reply